Politika e Privatësisë

https://short-link.me Politika e Privatësisë

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t’i shërbyer më mirë atyre që shqetësohen se si po përdoren ‘Informacionet e Identifikueshme Personale’ (PII) në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e privatësisë amerikane dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret më vete ose me informacione të tjera për të identifikuar, kontaktuar ose lokalizuar një person të vetëm, ose për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutemi lexoni me kujdes politikën tonë të privatësisë për të marrë një kuptim të qartë se si ne mbledhim, përdorim, mbrojmë ose përndryshe trajtojmë Informacionin tuaj të Identifikueshëm Personal në përputhje me faqen tonë të internetit.
Çfarë informacioni personal mbledhim nga njerëzit që vizitojnë blogun, faqen tonë të internetit ose aplikacionin?
Kur urdhëroni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t’ju kërkohet të futni Urlën tuaj të Gjata, Url të Shkurtër ose detaje të tjera për t’ju ndihmuar me përvojën tuaj.
Kur mbledhim informacione?
Ne mbledhim informacion nga ju kur plotësoni një formular ose futni informacion në faqen tonë.
Si i përdorim informacionet tuaja?
Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju kur regjistroheni, bëni një blerje, regjistrohuni në gazetën tonë, përgjigjemi në një sondazh ose komunikim marketingu, shfletojmë faqen e internetit, ose përdorim veçori të tjera të faqes në mënyrat e mëposhtme:

• Për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që t’ju shërbejmë më mirë.
Si i mbrojmë informacionet tuaja?
Ne nuk përdorim skanimin e cenueshmërisë dhe / ose skanimin sipas standardeve PCI.
Ne ofrojmë vetëm artikuj dhe informacione. Ne kurrë nuk kërkojmë numra të kartave të kreditit.
Ne përdorim Skanimin e rregullt të Malware.

Informacioni juaj personal përmbahet prapa rrjeteve të siguruara dhe është i arritshëm vetëm nga një numër i kufizuar i personave që kanë të drejta speciale të hyrjes në sisteme të tilla dhe u kërkohet ta mbajnë informacionin konfidencial. Përveç kësaj, të gjitha informacionet e ndjeshme / të kreditit që furnizoni janë të koduara përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL).
Ne zbatojmë një sërë masash sigurie kur një përdorues fut, dorëzon ose akseson informacionin e tij për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal.
Të gjitha transaksionet përpunohen përmes një ofruesi porte dhe nuk ruhen ose përpunohen në serverat tanë.
A përdorim ‘cookies’?
Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një sit ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj të Internetit (nëse lejoni) që u mundëson sistemeve të faqes ose ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në shportën tuaj. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja bazuar në aktivitetin e mëparshëm ose aktual të faqes, i cili na mundëson t’ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu përdorim cookies për të na ndihmuar të mbledhim të dhëna të përgjithshme në lidhje me trafikun e faqes dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të mund të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira të faqes në të ardhmen.
Ne përdorim cookies për të:
• Mbani gjurmët e reklamave.
• Përpiloni të dhëna të përgjithshme në lidhje me trafikun e faqes dhe ndërveprimet në sit me qëllim që të ofroni përvoja dhe mjete më të mira të faqes në të ardhmen. Ne gjithashtu mund të përdorim shërbime të besuara të palëve të treta që ndjekin këtë informacion në emrin tonë.
Mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t’ju paralajmërojë sa herë që dërgohet një cookie, ose mund të zgjidhni të çaktivizoni të gjithë cookies. Ju e bëni këtë përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Meqenëse shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni në menunë e ndihmës të shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e duhur për të modifikuar cookies.
Nëse i çaktivizoni cookies, Disa nga karakteristikat që e bëjnë përvojën tuaj në faqen më të efektshme mund të mos funksionojnë siç duhet. Kjo nuk do të ndikojë në përvojën e përdoruesit që e bën përvojën tuaj në faqen më efikase dhe mund të mos funksionojë siç duhet.
Zbulimi i palëve të treta
Ne nuk shesim, tregtojmë, ose transferojmë ndryshe te palët e huaja Informacionin tuaj të Identifikueshëm Personalisht nëse nuk u sigurojmë përdoruesve njoftim paraprak. Kjo nuk përfshin partnerët e mbajtjes së faqes në internet dhe palët e tjera që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin e përdoruesve tanë, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojmë informacion kur lëshimi i tij është i përshtatshëm për të qenë në përputhje me ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë ose të të tjerëve.

Sidoqoftë, informacioni i identifikueshëm jo personal i vizitorëve mund t’u sigurohet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Lidhje të palëve të treta
Herë pas here, sipas gjykimit tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Sidoqoftë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes tonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto faqe.

Google
Kërkesat e reklamimit të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Reklamimit të Google. Ato janë vendosur për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ne përdorim Reklamim Google AdSense në faqen tonë të internetit.
Google, si një shitës i një pale të tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tonë. Përdorimi i cookie-t DART nga Google e mundëson atë për të shërbyer reklama për përdoruesit tanë bazuar në vizitat e mëparshme në faqen tonë dhe faqet e tjera në internet. Përdoruesit mund të heqin dorë nga përdorimi i cookie DART duke vizituar politikën e privatësisë së Google Ad dhe Content Network.
Ne kemi zbatuar sa vijon:
• Riparketim me Google AdSense
• Raportimi i Përshtypjes në Rrjetin e Shfaqjes Google
• Raportimi i Demografisë dhe Interesave
• Integrimi i Platformës DoubleClick
Ne, së bashku me shitësit e palëve të treta si Google përdorim cookies të palëve të para (të tilla si cookies Google Analytics) dhe cookie të palëve të treta (të tilla si cookie DoubleClick) ose identifikues të tjerë të palëve të treta së bashku për të mbledhur të dhëna në lidhje me ndërveprimet e përdoruesve me përshtypjet e reklamave dhe funksionet e tjera të shërbimit të reklamave pasi ato lidhen me faqen tonë të internetit.
Përjashtimi:
Përdoruesit mund të vendosin preferencat për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen e Cilësimeve të Ad Google. Përndryshe, ju mund të hiqni dorë duke vizituar faqen e Reklamimit të Iniciativës për Reklamim në Rrjet, ose duke përdorur shtesën e Shfletuesit të Përzgjedhjes së Google Analytics.
Google reCAPTCHA V2.

Çfarë të dhënash mbledh reCAPTCHA?
Para së gjithash algoritmi reCAPTCHA do të kontrollojë nëse ka një cookie Google në kompjuterin në përdorim.

Më pas, një cookie shtesë specifike reCAPTCHA do të shtohet në shfletuesin e përdoruesit dhe do të kapet – pixel për pixel – një fotografi e plotë e dritares së shfletuesit të përdoruesit në atë kohë.

Disa nga informacionet e shfletuesit dhe përdoruesve të mbledhura aktualisht përfshijnë:

Të gjithë cookies të vendosur nga Google në 6 muajt e fundit,
Sa klikime të miut keni bërë në atë ekran (ose prekni nëse në një pajisje prekëse),
Informacioni CSS për atë faqe,
Data e saktë,
Gjuha në të cilën është vendosur shfletuesi,
Çdo shtojcë e instaluar në shfletues,
Të gjitha objektet Javascript
Akti i Mbrojtjes së Privatësisë Online California
CalOPPA është ligji i parë shtetëror në vend që kërkon faqet e internetit komerciale dhe shërbimet në internet për të postuar një politikë të privatësisë. Arritja e ligjit shtrihet përtej Kalifornisë për të kërkuar çdo person ose kompani në Shtetet e Bashkuara (dhe me sa duket në botë) që operon faqet e internetit që mbledhin Informacione Personale të Identifikueshme nga konsumatorët e Kalifornisë për të postuar një politikë të dukshme të privatësisë në faqen e saj të internetit duke treguar saktësisht informacionin që mblidhet dhe individë ose kompani me të cilët ndahet. – Shikoni më shumë në http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Sipas CalOPPA, ne pajtohemi me sa vijon:
Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime.
Pasi të krijohet kjo politikë e privatësisë, ne do të shtojmë një lidhje me të në faqen tonë kryesore ose si minimum, në faqen e parë të rëndësishme pasi të hyjmë në faqen tonë të internetit.
Lidhja jonë e Politikës së Privatësisë përfshin fjalën ‘Privatësi’ dhe mund të gjendet lehtësisht në faqen e specifikuar më sipër.
Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim të Politikës së Privatësisë:
• Në faqen tonë të Politikës së Privatësisë
Mund të ndryshojë informacionin tuaj personal:
• Duke na dërguar me email
Si i trajton faqja jonë sinjalet Mos gjurmoni?
Ne nderojmë Mos Ndjek Gjurmët dhe Mos Gjurmo, vendosim cookies, ose përdorim reklama kur ekziston një mekanizëm i shfletuesit Mos Ndjek (DNT).
A lejon faqja jonë ndjekja e sjelljes së palëve të treta?
Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne lejojmë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta
COPPA (Ligji për Mbrojtjen e Privatësisë në Fëmijë Online)
Kur bëhet fjalë për mbledhjen e informacionit personal nga fëmijët nën moshën 13 vjeç, Ligji për Mbrojtjen e Privatësisë Online të Fëmijëve (COPPA) vendos prindërit nën kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit të Shteteve të Bashkuara, zbaton Rregulloren COPPA, e cila tregon se çfarë duhet të bëjnë operatorët e faqeve të internetit dhe shërbimeve në internet për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.

Ne nuk u tregtojmë në mënyrë specifike fëmijëve nën moshën 13 vjeç.
A i lejojmë palët e treta, përfshirë rrjetet e reklamave ose shtojcat, të mbledhin PII nga fëmijët nën 13 vjeç?
Praktikat e Drejta të Informimit
Parimet e Praktikave të Drejta të Informacionit formojnë shtyllën kurrizore të ligjit të privatësisë në Shtetet e Bashkuara dhe konceptet që ato përfshijnë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e ligjeve për mbrojtjen e të dhënave në të gjithë globin. Kuptimi i Parimeve të Praktikës së Informacionit të Drejtë dhe mënyra se si ato duhet të zbatohen është thelbësore për të respektuar ligjet e ndryshme të privatësisë që mbrojnë informacionin personal.

Në mënyrë që të jemi në përputhje me Praktikat e Drejta të Informacionit, ne do të ndërmarrim veprimin e mëposhtëm të përgjegjshëm, nëse ndodh një shkelje e të dhënave:
Ne do të njoftojmë përdoruesit përmes njoftimit në vend
• Brenda 7 ditëve të punës

Ne gjithashtu pajtohemi me Parimin e Shërimit Individual i cili kërkon që individët të kenë të drejtë të ndjekin ligjërisht të drejtat e zbatueshme kundër mbledhësve të të dhënave dhe përpunuesve të cilët nuk i përmbahen ligjit. Ky parim kërkon jo vetëm që individët të kenë të drejta të zbatueshme kundër përdoruesve të të dhënave, por gjithashtu që individët të drejtohen në gjykata ose agjenci qeveritare për të hetuar dhe / ose ndjekur penalisht mosrespektimin nga përpunuesit e të dhënave.
Akti MUND-SPAM
Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për postën elektronike tregtare, përcakton kërkesat për mesazhet komerciale, u jep përfituesve të drejtën të ndalojnë dërgimin e postës elektronike tek ata dhe parashikon ndëshkime të ashpra për shkeljet.

Ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike në mënyrë që të:
Për të qenë në përputhje me CANSPAM, ne pajtohemi me sa vijon:
• Mos përdorni lëndë të rreme ose mashtruese ose adresa emaili.
• Identifikoni mesazhin si reklamë në një mënyrë të arsyeshme.
• Përfshini adresën fizike të selisë sonë të biznesit ose faqes.
• Monitoroni shërbimet e marketingut me email të palëve të treta për pajtueshmëri, nëse përdoret një i tillë.
• Nderoni shpejt kërkesat e zgjedhjes / çabonimit.
• Lejoni përdoruesit të çabonohen duke përdorur lidhjen në fund të çdo emaili.

Nëse në çdo kohë dëshironi të çabonoheni nga marrja e postave elektronike në të ardhmen, mund të na dërgoni me email në
abuse@short-link.me dhe ne do t’ju heqim menjëherë nga të GJITHA korrespondencën.
Na Kontaktoni
Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin më poshtë.

https://short-link.me
abuzim@short-link.me
Redaktuar për herë të fundit më 2023-05-03