Pravila o privatnosti

https://short-link.me Pravila o privatnosti

Ova je politika privatnosti sastavljena kako bi bolje poslužila onima koji se bave načinom na koji se njihovi ‘Osobni podaci’ (PII) koriste na mreži. PII, kako je opisano u američkom zakonu o privatnosti i sigurnosti podataka, informacije su koje se mogu koristiti samostalno ili s drugim informacijama za identificiranje, kontaktiranje ili pronalazak jedne osobe ili za identificiranje pojedinca u kontekstu. Molimo pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste stekli jasan uvid u način na koji prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način obrađujemo vaše osobne podatke u skladu s našim web mjestom.
Koje osobne podatke prikupljamo od ljudi koji posjećuju naš blog, web mjesto ili aplikaciju?
Prilikom naručivanja ili registracije na našoj web stranici, prema potrebi, od vas će se možda zatražiti da unesete svoj dugi url, kratki url ili druge detalje koji će vam pomoći u vašem iskustvu.
Kada prikupljamo podatke?
Podatke prikupljamo od vas kada ispunite obrazac ili unesete podatke na našoj web stranici.
Kako koristimo vaše podatke?
Informacije koje prikupljamo možemo koristiti prilikom registracije, kupnje, registracije za naš bilten, odgovaranja na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfanja web stranicom ili korištenja određenih drugih značajki web mjesta na sljedeće načine:

• Poboljšati našu web stranicu kako bismo vam bolje poslužili.
Kako štitimo vaše podatke?
Ne koristimo skeniranje ranjivosti i / ili skeniranje prema PCI standardima.
Pružamo samo članke i informacije. Nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica.
Koristimo redovno skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši se osobni podaci nalaze iza zaštićenih mreža, a njima može pristupiti samo ograničen broj osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima te su dužne čuvati podatke u tajnosti. Osim toga, svi osjetljivi / kreditni podaci koje pružate šifrirani su putem tehnologije Secure Socket Layer (SSL).
Primjenjujemo razne sigurnosne mjere kada korisnik unese, pošalje ili pristupi svojim podacima kako bi održao sigurnost vaših osobnih podataka.
Sve transakcije obrađuju se putem mrežnog provajdera i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima.
Koristimo li ‘kolačiće’?
Da. Kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njegov davatelj usluga putem vašeg web preglednika (ako dopuštate) prebacuje na tvrdi disk vašeg računala, a koji omogućava sustavima web mjesta ili davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i uhvate i zapamte određene podatke. Na primjer, koristimo kolačiće da bi nam pomogli da zapamtimo i obradimo stavke u vašoj košarici. Također se koriste kako bi nam pomogli razumjeti vaše postavke na temelju prethodnih ili trenutnih aktivnosti web mjesta, što nam omogućuje pružanje poboljšanih usluga. Također koristimo kolačiće kako bi nam pomogli da prikupimo skupne podatke o prometu na web mjestu i interakciji s web mjestom kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate na web mjestu.
Kolačiće koristimo za:
• Pratite oglase.
• Sastavite skupne podatke o prometu na web mjestu i interakcijama s njima kako biste u budućnosti ponudili bolja iskustva i alate na web mjestu. Također možemo koristiti pouzdane usluge trećih strana koje u naše ime prate ove podatke.
Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete isključiti sve kolačiće. To radite u postavkama preglednika. Budući da se preglednik malo razlikuje, pogledajte Izbornik pomoći svog preglednika kako biste naučili ispravan način izmjene kolačića.
Ako isključite kolačiće, neke značajke koje čine vašu web stranicu učinkovitijom možda neće ispravno funkcionirati. To neće utjecati na korisničko iskustvo što čini vaše web mjesto učinkovitijim i možda neće ispravno funkcionirati.
Otkrivanje treće strane
Ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjske strane vaše osobne podatke, osim ako korisnike ne dostavimo unaprijed. To ne uključuje partnere koji poslužuju web stranice i druge strane koje nam pomažu u upravljanju našom web stranicom, poslovanju ili pružanju usluga našim korisnicima, sve dok se te stranke slože da ove podatke čuvaju u tajnosti. Također možemo objaviti informacije kada je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provedbom pravila o našim web mjestima ili zaštitom naših, tuđih prava, imovine ili sigurnosti.

Međutim, podaci o posjetiteljima koji ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge svrhe.

Poveznice trećih strana
Povremeno, po vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web stranici. Ove web stranice trećih strana imaju zasebna i neovisna pravila o privatnosti. Stoga ne snosimo nikakvu odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih stranica. Unatoč tome, nastojimo zaštititi integritet naše web stranice i pozdravljamo bilo kakve povratne informacije o tim web mjestima.

Google
Googleovi zahtjevi za oglašavanje mogu se sažeti prema Googleovim principima oglašavanja. Postavljeni su kako bi korisnicima pružili pozitivno iskustvo. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=hr

Na našoj web stranici koristimo Google AdSense oglašavanje.
Google kao nezavisni dobavljač koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web stranici. Googleova upotreba DART kolačića omogućuje mu prikazivanje oglasa našim korisnicima na temelju prethodnih posjeta našoj web stranici i drugim web mjestima na Internetu. Korisnici mogu isključiti upotrebu DART kolačića posjetom Googleovim pravilima o privatnosti i mreži sadržaja.
Implementirali smo sljedeće:
• Ponovni marketing s Google AdSenseom
• Izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži
• Izvještavanje o demografskim podacima i interesima
• Integracija platforme DoubleClick
Mi, zajedno s nezavisnim dobavljačima kao što je Google, koristimo kolačiće prve strane (poput kolačića Google Analytics) i kolačiće trećih strana (poput kolačića DoubleClick) ili druge identifikatore trećih strana za prikupljanje podataka o interakciji korisnika s pojavljivanja oglasa i ostale funkcije usluge oglašavanja koje se odnose na našu web stranicu.
Odjava:
Korisnici mogu postaviti postavke načina na koji vas Google oglašava putem stranice Google postavke oglasa. Inače, možete se odjaviti posjetom stranice za isključivanje inicijative Network Advertising Initiative ili pomoću dodatka Google Analytics Opt Out Browser.
Google reCAPTCHA V2.

Koje podatke prikuplja reCAPTCHA?
Prije svega, algoritam reCAPTCHA provjerit će postoji li Googleov kolačić na računalu u upotrebi.

Nakon toga, dodatni specifični kolačić reCAPTCHA bit će dodan u korisnikov preglednik i bit će snimljen – piksel po piksel – potpuna snimka korisničkog prozora preglednika u to vrijeme.

Neki od trenutno prikupljenih podataka o pregledniku i korisniku uključuju:

Svi kolačići koje je Google postavio u posljednjih 6 mjeseci,
Koliko ste klikova mišem izvršili na tom zaslonu (ili dodirnuli ako ste dodirni uređaj),
CSS podaci za tu stranicu,
Točan datum,
Jezik na kojem je postavljen preglednik,
Bilo koji dodatak instaliran u pregledniku,
Svi Javascript objekti
Zakon o zaštiti privatnosti na mreži u Kaliforniji
CalOPPA je prvi državni zakon u zemlji koji od komercijalnih web stranica i mrežnih usluga zahtijeva objavljivanje pravila o privatnosti. Doseg zakona proteže se daleko izvan Kalifornije i zahtijeva od bilo koje osobe ili tvrtke u Sjedinjenim Državama (a vjerojatno i svijetu) koja upravlja web mjestima koja prikupljaju osobne podatke od potrošača u Kaliforniji da na svojoj web stranici postave vidljivu politiku privatnosti navodeći točno prikupljene podatke i one pojedinci ili tvrtke s kojima se dijeli. – Pogledajte više na http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Prema CalOPPA-i, pristajemo na sljedeće:
Korisnici mogu posjetiti našu web stranicu anonimno.
Nakon izrade ove politike privatnosti, dodati ćemo vezu na nju na našoj početnoj stranici ili barem na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na našu web stranicu.
Naša poveznica s Pravilima o privatnosti uključuje riječ “Privatnost” i lako se može pronaći na gore navedenoj stranici.
Bit ćete obaviješteni o svim promjenama pravila o privatnosti:
• Na našoj stranici s pravilima o privatnosti
Možete promijeniti vaše osobne podatke:
• E-poštom
Kako naša web stranica postupa sa signalima Ne prati?
Poštujemo signale Ne prati i Ne prati, postavljaj kolačiće ili upotrebljavaj oglašavanje kada je postavljen mehanizam preglednika Ne prati (DNT).
Dopušta li naša web lokacija praćenje ponašanja treće strane?
Također je važno napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane
COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži)
Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka djece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži (COPPA) stavlja roditelje pod kontrolu. Federalno povjerenstvo za trgovinu, američka agencija za zaštitu potrošača, provodi pravilo COPPA, koje propisuje što operateri web stranica i mrežnih usluga moraju učiniti kako bi zaštitili dječju privatnost i sigurnost na mreži.

Djeci mlađoj od 13 godina ne stavljamo na tržište.
Dopuštamo li trećim stranama, uključujući oglasne mreže ili dodatke, da prikupljaju podatke koji otkrivaju identitet od djece mlađe od 13 godina?
Poštena informacijska praksa
Načela poštene prakse informiranja čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Državama, a koncepti koje uključuju odigrali su značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa poštene informacijske prakse i načina na koji ih treba provoditi presudno je za poštivanje različitih zakona o privatnosti koji štite osobne podatke.

Da bismo bili u skladu s pravednom informatičkom praksom, poduzet ćemo sljedeće odgovarajuće mjere, ukoliko dođe do povrede podataka:
Obavijestit ćemo korisnike putem obavijesti na web mjestu
• U roku od 7 radnih dana

Također se slažemo s Načelom pojedinačnog pravnog lijeka koje zahtijeva da pojedinci imaju pravo zakonski provoditi ovršna prava protiv sakupljača i obrađivača podataka koji se ne pridržavaju zakona. Ovo načelo zahtijeva ne samo da pojedinci imaju izvršna prava protiv korisnika podataka, već i da se pojedinci obraćaju sudovima ili vladinim agencijama radi istrage i / ili kaznenog progona od strane obrađivača podataka.
CAN-SPAM Zakon
CAN-SPAM zakon je zakon koji utvrđuje pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavlja zahtjeve za komercijalne poruke, primateljima daje pravo da im se e-pošte prestanu slati i propisuje stroge kazne za kršenja.

Prikupljamo vašu e-adresu kako bismo:
Da bismo bili u skladu s CANSPAM-om, pristajemo na sljedeće:
• Ne koristite lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
• Prepoznajte poruku na neki razuman način kao oglas.
• Uključite fizičku adresu sjedišta našeg poduzeća ili web mjesta.
• Nadgledajte usluge marketinga e-pošte trećih strana radi usklađenosti ako se one koriste.
• Časno ispunite zahtjeve za odjavu / odjavu pretplate.
• Omogućite korisnicima odjavu pretplate pomoću veze na dnu svake e-pošte.

Ako se u bilo kojem trenutku želite odjaviti od primanja budućih e-poruka, možete nam poslati e-poštu na
abuse@short-link.me i odmah ćemo vas ukloniti iz SVE prepiske.
Kontaktirajte nas
Ako postoje neka pitanja u vezi s ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći dolje navedene podatke.

https://short-link.me
zloupotreba@short-link.me
Posljednji put uređeno 2023-05-03